fbpx
Oldal kiválasztása

Szia, köszöntünk a Jobbatom Kreatív Stúdióban!

 

Szuhár Csilla és Golovics Lajos vagyunk, a jobb agyféltekés online marketing oktatási módszer kitalálói, fejlesztői, és trénerei. Oktatási módszerünkről, és kitalálásának történetéről már biztosan olvastál a jobbatom.hu oldalunkon.

Ahhoz azonban, hogy ebben a hihetetlen iramban fejlődő világunkban ma, és pár év múlva is talpon tudj maradni, hogy sikeresnek mondhasd majd magad, olyan dolgokban kell fejlődnöd, amire eddig talán még nem is gondoltál.
A jövő a kreatív, új dolgokat kitalálni képes, nyitott elméjű embereké. A jövőben a sablon, sztenderdizálható munkákat elvégzik majd a gépek, de nagy szükség lesz olyanokra, akiknek van fantáziájuk, akik képesek lesznek új ötletekkel előállni. Ők lesznek a jövő sikeres üzletemberei. A jobb agyféltekénk felel mindezért, márpedig az utóbbi időben a bal agyfélteke dominanciájára volt szükség ahhoz, hogy idáig jusson az emberiség. A tehetség mindenkiben benne lakozik, csak elő kell azt hívni, fejleszteni és erősíteni kell. Vagyis, olyan dolgokat kell tennünk, ami fejleszti a jobb oldalt, összhangba, harmonizációba hozza a két agyfélteke működését.

A kreativitás fejlesztésének alapja, az ALKOTÁS maga.

Kreatív Stúdiónkat azért hoztuk létre, hogy lépésről-lépésre megmutassuk neked, mire vagy képes valójában. Elvezessünk arra pontra, ahol gyakorlataink által megnyílik az elméd, ahol élvezed majd, ha egy-egy általad elkészített „kis csoda” kikerül a kezeid közül.

 

Golovics Lajos

Golovics Lajos

Lajos művészettörténész, újságíró, online marketing szakember, aki sok-sok éven keresztül egy designe stúdiót vezetett. Olyanoknak dolgozott, mint a Microsoft, Nokia, Ask, APC, Sir Morik, stb. Csodás és elegáns cég designe-ok és belsőépítészeti megoldások kerültek ki a kezei közül. Ő volt, aki Magyarországon először használt üvegszálvilágítást, aki először tananyagot írt az artmarketingről, aki matematikai képletet hozott létre arra, hogy egy festmény megvásárlásánál meddig menj el árban, ha befektetési céllal vásárolsz. És ő a jobb agyféltekés online marketing ötletgazdája is. Szóval az agya csupa kreativitás. Rengeteget olvas, tanul a mai napig. Állandóan új területeket fedez fel, új ötletei vannak. Minden érdekli, ami a jövőbe mutató, ami új fejlesztés, ami előre viszi a világot. Sokszor ötletei, kifejlesztett programjai, oktatási anyagai megelőzik ezt a kort.  Ő az, aki képes bármit kitalálni, de állandóan arra panaszkodik, hogy a kézügyességét fejlesztenie kell (meg is teszi), mert nem született e téren tehetséggel.

Szuhár Csilla

Szuhár Csilla

Én pont az ellenkezője vagyok. Bármit megcsinálok, lemásolok, elkészítek. Kézügyességgel születtem, mint ahogyan az édesapám is. Gyermekkoromban rajzszakkörös voltam. 14 éves koromig több országos rajzpályázatot megnyertem, kétszer nyaraltam Zánkán rajztáborban jutalomból (akik olyan korúak mint én, azok tudják, hogy abban az időben ez mekkora dicsőség volt). Amikor 14 évesen el kellett döntenem, hogy hol tanulok tovább, sokaknak csalódást okoztam, mert az egészségügyet választottam. El sem tudtam képzelni, hogy egy életen keresztül „művészkedjek”. Legközelebb akkor került előtérbe a kézügyességem, amikor megszületett a kislányom. Otthon voltam vele, GYES-t kaptam, mellette főiskolára jártam. Ő pici volt és még nem lehetett olyan csodás babaholmikat kapni, mint most. Viszont már lehetett Burda újságot kapni, amiben álom bébi és kisgyermek ruhák szabásmintái voltak. A gyermekgondozás és tanulás mellett jólesett alkotni valamit, valaki olyannak, akit imádok. Ezeknek a ruháknak egy része a mai napig megvan és én nagyon büszke vagyok rájuk. Aztán megismertem Lajost, aki csupa-csupa kreativitás. 

Számtalan mesés dolgot alkottunk együtt. Ő kitalálta én elkészítettem. Ő fejleszti a kézügyességét, rajzol, fest, alkot, én fejlesztem a kreativitásomat, jobb agyféltekés gyakorlatokat végzek és tanulok. Újabb technikákat, módszereket. Beleástuk magunkat az online marketingbe, írunk, fejlesztünk, ötletelünk. Egyszerű, átlátható, érthető technikával segítjük azokat, akik szeretnék megérteni és megtanulni az online világát, de nem értik a mai cyber-nyelvezetet. Megalkottuk a Jobbatom módszert. És ez már így megy 22 éve.

Most átadjuk neked ezt a tudást. Megmutatjuk, hogy hogyan mozdulhatsz el te is ebbe az irányba. Hogyan lehetsz kreatívabb, és hogyan lehet ügyesebb a kezed. A mai tudásunk szerint, mindkettő csak gyakorlás kérdése.

 

Mert ne feledd! A kreativitás alapja az ALKOTÁS maga!

Share This